Welcome! Please Login or Register!
July 12, 2020, 03:23:17 PM
Home Login Register
pftq Forums  |  Software and Scripts  |  Jeopardy / Gameshow Maker  |  Gameshow Maker - Discussion, Help, and Feedback 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Latest News!VR Jetpack Game Trailer and Music(Jul 29, 2019)
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 Print
Author Topic: Gameshow Maker - Discussion, Help, and Feedback  (Read 102759 times)
tclaremont
Member
*****
Offline Offline

Posts: 2

« Reply #120 on: May 07, 2013, 07:15:41 AM »

The HTML page is in the same directory as setup.ini
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4126

WWW
« Reply #121 on: May 07, 2013, 10:58:01 PM »

Any chance I can see a link to the actual webpage? That would be easiest to debug.
Thanks
Logged
Alyosha7
Member
*****
Offline Offline

Posts: 3

« Reply #122 on: October 25, 2013, 02:58:24 PM »

Trying to set up Gameshow Maker for Jeopardy. I know you say it is self-explanatory, but no matter what I do I can't change the point values. They stay 100, 200, 300, 400, 1000.

Setting val=100, valstart=100, valfinal=500   in an attempt just to get 100-500 in does nothing. So I started playing setting the final value to 2000, changing the increments, using negative numbers, etc. Everything results in 100, 200, 300, 400, 1000. I've reset the setup.ini back to it's original state and tried again and again, but no dice.

what am I missing? Huh
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4126

WWW
« Reply #123 on: October 25, 2013, 03:00:42 PM »

You need to change the values in presets/jeopardy.ini

It's a little weird I admit
Logged
Alyosha7
Member
*****
Offline Offline

Posts: 3

« Reply #124 on: October 25, 2013, 03:18:50 PM »

Ohhhhhh. Didn't even see that file. OK. That did it. So anything in both the jeopardy.ini and setup.ini is superceded by what's in the jeopardy.ini file?
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4126

WWW
« Reply #125 on: October 25, 2013, 03:23:22 PM »

Yup!
Logged
Alyosha7
Member
*****
Offline Offline

Posts: 3

« Reply #126 on: October 25, 2013, 03:26:47 PM »

 Grin
Well I am just amazed at what you've put together here and given away for free. Thanks! And all the options that you can configure for yourself. Simply great.

thanks again!
Logged
gitika
Member
*****
Offline Offline

Posts: 3

« Reply #127 on: January 19, 2014, 05:56:16 PM »

On the Question/Answer Screen - the topic (from the button text) does not change sizes when I adjust the headsize.  I can shift it up and down with no problem.  However the font size never changes no matter what value I use.  (I am using text on each button rather than category headers.)


// QA Header (text at top)
headsysfont=false // Set true to use your system's own fonts.
headfont=Arial Black // Font to use
headcolor=0xFFFFFF // Header color
headsize= 30 // Font size
headshift=75 // Shift up/down (px)

Also, is there a way to force a carriage return between the $/point value for the question and the topic text that I put in the category.txt file?  Right now I am using ---- to force it on to another line.
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4126

WWW
« Reply #128 on: January 19, 2014, 06:08:08 PM »

Check if you have a preset loaded at the top.  The preset file settings override what's in the current file.

To add a new line, you can use the html tag
Logged
gitika
Member
*****
Offline Offline

Posts: 3

« Reply #129 on: January 19, 2014, 06:41:00 PM »

Thank you, I am using the Chalk preset and figured that out.

I will have to google html tags for adding a new line.
Logged
gitika
Member
*****
Offline Offline

Posts: 3

« Reply #130 on: January 19, 2014, 06:48:28 PM »

New line - html tag
That worked great - however the swirling text at the beginning shows the tags around the words.
I put the html tag in the category.txt file - was this the incorrect place to put it?

Oops, nvm.  It was the wrong place to put it.  Got it figured out.
Thanks for the awesome speed in responding!
« Last Edit: January 19, 2014, 06:51:09 PM by gitika » Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4126

WWW
« Reply #131 on: January 19, 2014, 06:54:50 PM »

It is BR with < > around it. Sorry it didn't show up in the email.
Logged
tgreen85
Member
*****
Offline Offline

Posts: 1

« Reply #132 on: March 07, 2014, 08:18:14 PM »

I want a total of 7 questions, with the 7th question being the 1000 question. Regardless of what I do, it just keeps creating another 100 value with the question in it and leaves the 1000 blank. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4126

WWW
« Reply #133 on: March 08, 2014, 12:44:39 PM »

Make sure you're not leaving a blank line at the end of any of the question files.
Logged
shamrock2360
Member
*****
Offline Offline

Posts: 2

« Reply #134 on: April 07, 2014, 11:25:19 PM »

How do you set the points for each category?
Why aren't my questions and answers integrated into the game? (They're saved .txt files and are in the package)
« Last Edit: April 07, 2014, 11:27:16 PM by shamrock2360 » Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 Print 
pftq Forums  |  Software and Scripts  |  Jeopardy / Gameshow Maker  |  Gameshow Maker - Discussion, Help, and Feedback « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | RSS Feed Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.312 seconds with 21 queries.