Welcome! Please Login or Register!
September 21, 2020, 06:34:02 PM
Home Login Register
pftq Forums  |  Software and Scripts  |  SMF Mods and Add-Ons  |  SMF Mailing List - Discussion and Feedback 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Latest News!VR Jetpack Game Trailer and Music(Jul 29, 2019)
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Print
Author Topic: SMF Mailing List - Discussion and Feedback  (Read 120269 times)
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #30 on: January 13, 2011, 01:41:21 PM »

Some improvements made:
- Improved stripping of trailing linebreaks at the end of a post.
- Removed doublespacing in HTML from Outlook due to p tags.
- Fixed special characters (& etc) in the subject causing new topics.
- Emails with subjects the same as existing topics but without "re: " now start a new topic.

If you want emails to updates, you can subscribe to this topic from now on:
https://www.pftq.com/forums/index.php?topic=1579.0

I won't post any more updates here so that I don't end up spamming people who are perfectly happy with their version. Smiley
Logged
dgsmith80
Member
*****
Offline Offline

Posts: 9

« Reply #31 on: January 22, 2011, 06:00:52 AM »

Hi pftq,

Firstly thanks for keeping this mod alive you have made some awsome improvements so thank you.

I am having a small issue and I wondered if you or the community here could help me. I am fairly new to SMF as it is and generally rusty with cpanel etc. I have installed a new instance of SMF 1.1.12, which is working fine, and I have added your new Mod (after trying the original Post from Email mod), but I am getting a problem in the emails are bouncing back to me.

When I reply to the notification email I get the following response:

You are not allowed to post replies even to your own topics in this board.

But I replied to the email that was sent to me from the forums. Any advice ?

Thanks
« Last Edit: January 22, 2011, 06:05:09 AM by dgsmith80 » Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #32 on: January 22, 2011, 08:24:14 AM »

Hi I actually remember this issue from another user but thought I had fixed it already.  Quick questions:
- What version of the mod are you using?
- Is the account an admin?
- Are you using the same email address as registered for the SMF forum?

Thanks
Logged
dgsmith80
Member
*****
Offline Offline

Posts: 9

« Reply #33 on: January 22, 2011, 09:05:16 AM »


Hi PFTQ,

Version - SMF: 1.1.12 Mod: 0.994

Yes I am the forum admin and webmaster, my first problem was that I got an error saying "An invalid email address was given, but then I realised that was because I registered my forum admin account with a admin@domain.com email and had it forwarded so the forums didn't recognise my Gmail account that was sending the mail back. Once I ammended my admin account to point directly to my Gmail address I got the error about permission to post replies.

Dave
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #34 on: January 22, 2011, 09:18:30 AM »

Hi, can you PM me a temporary admin account to your forum? I'm not sure at this point but I suspect it'll probably be a permissions problem.
Logged
dgsmith80
Member
*****
Offline Offline

Posts: 9

« Reply #35 on: January 22, 2011, 09:28:52 AM »


Excellent, Thanks. Sent you PM.
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #36 on: January 22, 2011, 10:09:12 AM »

It turns out to be the same issue I dealt with earlier.  Basically the Admin cannot post to his own topics if he is not also part of another member group (additional group) that can.  I thought I fixed this but apparently didn't.

You can redownload the mod and just replace the emailpost.php (no reinstall needed).  Thanks for bringing this to my attention. Smiley (and sorry about the random email sent out; replied to the wrong one)

Also, make sure you remember to copy the language strings to your custom theme as mentioned in the readme.  You might notice that the options in Features have no text and you will probably continue to get notice errors in your emails.
Logged
dgsmith80
Member
*****
Offline Offline

Posts: 9

« Reply #37 on: January 22, 2011, 10:25:59 AM »


I'm not using a custom theme ?
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #38 on: January 22, 2011, 10:33:41 AM »

I noticed your theme isn't named "default" anymore though so I'm guessing there may have been changes to the language files.  I would just double-check the files mentioned in the readme/install page to be sure and copy-paste as necessary.
Logged
dgsmith80
Member
*****
Offline Offline

Posts: 9

« Reply #39 on: January 22, 2011, 10:46:25 AM »

Thx that is now working, although I did notice that under Admin -
Config - features, about qtr way down there are options with no
description, any idea what they could be?
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #40 on: January 22, 2011, 11:27:08 AM »

Hi - that is the same reason as the language strings mentioned.  Make sure you add to the Modifications file as well as the Post file.
Logged
dgsmith80
Member
*****
Offline Offline

Posts: 9

« Reply #41 on: January 23, 2011, 09:16:41 AM »


Hiya,

I checked both of those files and they already have your modification in them, but I still don't see those options, and I am def using the default theme.

What can you suggest?
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #42 on: January 23, 2011, 01:08:50 PM »

Notice the changes are made to the *.english.php file - I'm guessing you aren't using English on the forums but maybe something like english-utf8 so try copying the changes to there.
Logged
dgsmith80
Member
*****
Offline Offline

Posts: 9

« Reply #43 on: February 01, 2011, 06:20:39 PM »


Hi PFTQ,

I am still getting that blank area, is that something you can investigate?



* forum_error.png (201.97 KB, 1366x768 - viewed 68 times.)
Logged
pftq
Administrator
*****
Offline Offline



Posts: 4131

WWW
« Reply #44 on: February 01, 2011, 06:26:31 PM »

Hi as mentioned before it would be a language file issue.

Did you try the fix mentioned before about different variations of the english modifications file?
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Print 
pftq Forums  |  Software and Scripts  |  SMF Mods and Add-Ons  |  SMF Mailing List - Discussion and Feedback « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | RSS Feed Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.368 seconds with 21 queries.